Allergisk?

Ja nu har man då kommit igång med att skriva blogg igen.. och det känns jätteskoj..
Fast ja har inte så mycket att skriva egentligen, har dock legat precis hela dagen.

Det beror på att ja är så ***** tätt i näsan på natten att ja vaknar att ja inte kan andas.. så det blir att sova i sittande ställning och det är ju inte direkt det skönaste som finns..
Men i morrn ska ja fortsätta att sålla ut grejer i min etta för nu har ja mera plats :-p

Ska till läkaren och kolla upp min snuva/allergi.
Har haft den till och från så länge att det kanske är polypen det kan vara problem med.

Snart är det helg oxå igen.. då är man ledig så vi får la se vad det kan bli för skoj man hittar på, men det är ju klart att under dagtid så ska ja och N åka tåg tor till storuman från Gunnarn.. kanske äta lite sockervadd och töcke :)

Nu ska ja för en gångs skull lägga mig och sova, blir en macka före och sen ska ja sova.

Passa på att kolla in min väns sida och kolla in hennes foton och skriv nå i hennes Gästbok, då bli hon glad
www.lovebuz.se

Lev Å Må
Kram K

Äntligen tillbaka

Jaha nu var det ju ett tag sen ja skrev något så nu vet ja inte riktigt vad ja ska börja med...
Eller jo... jag hade skrivit en hel del före detta.. men sen råkade ja göra så att allt försvann, så det är bara att börja om igen SUCK
Ja men va har ja gjort sen sist.....
Ja vi har haft 50-års kalas för min mamma och det var trevligt, det kom en hel del människor och ja höll mig undan... konstigt nog..
Var på mode/håruppvisning på hotellet med M,J,L och det var en rolig upp levelse.. dom hade även en typ av gör om mig på Erold Westman... och FAN vad snygg han blev... sen var det ju vissa hårmodeller som såg förjävliga ut :-P
I helgen var det midsommar och vissa var väl ute och festade, men själv jobbade ja 12 timmar på fredagen och ca 10 på lördagen, men det ger ju extra klirr i kassan som tur är.
Nu har ja äntligen ett schema att gå efter och det kan ju vara bra eftersom ja kan planera bättre nu, för ja ska ju åka bort till M.Och när ja är där ska jag,M,T,S,A,R och G åka iväg till T på en kryssning, det ska bli jätteskoj för ja har aldrig varit iväg med det gänget förut så.
Har inte haft lust/ork eller kunnat skriva något på ett tag, men ja ska bli bättre på det ja lovar.
Ska även ta lite foton och lägga in..Ha dessutom varit modell i veckan och bilderna blev jättefina.. min fotograf blev nöjd av klädvalet jag hade gjort, blir nog fler fototagningar.. ja lovar..
Sitter nu här klockan är 00.45 och tittar ut på den vackra himlen... i vissa delar av sverige är det mörkt nu. men inte här uppe och det är som om man vill gå ut och börja morgonen med en promenad.. men det kan ja inte än utan ja får vänta..
Vill även nu medge att ja har kanske varit ett svin mot vissa och det ber ja om ursäkt för.. men det har varit lite mycket i mitt liv..
Nu vet ja itne riktigt vad ja ska skriva mer... ska sätta mig och spela lite spel..
finns på msn..och hör av mig när ja har möjlighet..

Lev å må
Kram K

RSS 2.0