Snart helg.. :-)


HEJSAN!

Nu är det väldigt länge sen ja skrev nå här, men ja tänkte att ja skulle göra det nu när ja har lite tid över.
Så vad kan man skriva då, hehe.. man har då ett fast jobb och en ekonomi som gör att man kan klara av livet och allt runt omkring.
Har även lagt ner en slant för att göra om mig lite, dvs klippt mig och gjort slingor i håret och det komiska är att ja har ALDRIG varit hos en frisör på 27 år så det var verkligen dags :-)
Kanske inte mitt sk kall är att jobba som personlig assistent, ja skulle gärna jobba på ett ställe där man kan "använda händerna mer" dvs jobba i butik eller nå lager eller nå sånt..Men detta duger tills ja hittar nå mer..
Har även fått kommentarer att ja skulle jobba på ett dagis eftersom ja är sån bra sk "lektant", har lekt idag med mina syskonbarn och även min bror var med och lekte. Det bästa är ju att man tränar lite kondition och även gör man ju barnen glada, så ja hoppas att det är fint väder och att ja är ledig från jobbet nästa gång dom kommer hit så man kan vara med dom ute och leka :-)

Ja vet inte exakt vad ja ska skriva, men ja känner att vissa kan verkligen göra livet surt för andra bara genom att dra vita lögner, och sen snacka bakom ryggen på mig,
FAN ta er alltså men ja ska sätta P för det ja lovar.

Nu ska ja se om ja kan göra någonting nyttigt.. hehe men det är inte dags än så ja kan ju softa ett tag till...

Lev Å Må
Kram Från K

besök gärna

www.lovebuz.se

RSS 2.0